Avantajele electrostimularii

Avantajele electrostimularii

Indiferent ca sunteti sau nu sportivi, va recomandam sa incercati electrostimularea. Daca vreti un electrostimulator ieftin va recomandam sa intrati pe link. Va prezentam parerea unui specialist.

Pentru ca lucram zilnic cu atleti, avem capacitatea de a monitoriza progresul si de a face schimbari acolo unde este necesar. Aceasta informatie este reluata inapoi la Giovanni la Globus, si face ajustarile necesare la forme de unda, frecvente, latimi de puls si timinguri.

Speranta mea este ca tot mai multi antrenori si atleti recunosc beneficiile tehnologiei EMS in urmatorii cativa ani. Tehnologia nu s-a schimbat prea mult inca din anii 1970, dar am facut mari eforturi in dezvoltarea protocoalelor care inconjoara tehnologia.

Aici se vor face progrese mari: optimizarea protocoalelor si integrarea cea mai eficienta cu metodele conventionale. Astfel de progrese pot fi realizate numai prin colaborarea cu EMS si sportivii zilnic. Asa ca nu mai asteptati – obtineti o unitate EMS de inalta calitate pentru a va imbunatati cunostintele si pentru a imbunatati dezvoltarea sportivilor.

Stimularea musculara electrica (EMS) poate ajuta la tratarea leziunilor sau a afectiunilor musculo-scheletice.

EMS este o modalitate comuna si eficienta de a:

  • Indeparta disconfortul si durerea
  • Reduce spasmele musculare
  • Restaura tonusul muscular
  • Reface parti ale corpului

Continuati sa cititi pentru mai multe informatii despre modul in care EMS functioneaza, cum se simte si alte beneficii suplimentare.

Specialistii ortopedici si terapeutii fizici din Arizona Bone si specialistii utilizeaza EMS pentru cei cu oricare dintre problemele mentionate mai sus pentru a ajuta la restabilirea functiei, mobilitatea si echilibrul si pentru a reduce durerea.

Cum functioneaza stimularea electrica

Stimularea electrica functioneaza prin atasarea de bucati de echipament pe piele si prin utilizarea unitatii de comanda pentru a transmite curenti grupurilor musculare vizate. Unitatea de control este locul in care sunt amplasate timerul, butoanele senzoriale si alte dispozitive pentru a produce curentul electric.

Doua fire de plumb si doi pana la patru electrozi de neurostimulare sunt instrumentele care sunt atasate de piele pentru a transmite curentul. Aparatul poate provoca o serie de senzatii unice atunci cand este pornit si aplicat unui anumit grup muscular.

Cum se simte stimularea electrica

Unii pacienti au raportat senzatie de relaxare, furnicaturi si chiar intepaturi. Aceste senzatii de obicei dureaza doar in timpul tratamentului, dar exista momente in care pacientii le vor simti pana la 30 de minute dupa sesiunea de terapie.

Avantaje adaugate ale EMS

Exista multe beneficii pentru acest tip de terapie. Pentru a incepe, poate ajuta la reducerea edemelor (umflaturi) si la accelerarea procesului de vindecare a tesutului ranit sau deteriorat. Stimularea musculara electrica poate, de asemenea, ajuta la reducerea durerii cronice. Alte beneficii includ:

  • Poate imbunatati durerea articulara si umflarea articulatiilor
  • Previne atrofia musculara (pierderea masei / tesutului muscular)
  • Imbunatateste reabilitarea musculaturii
  • Mareste intervalul de miscare pentru muschii sau tendoanele tensionate
  • Reduce stresul si disconfortul
  • Imbunatateste fluxul sanguin si circulatia

Va recomandam sa incercati cel putin o sesiune de electrostimulare si sa observati rezultatele. O alta recomandare importanta ar fi sa va apucati serios de instalarea unui regim de viata sanatos. Nu este greu, doar pornirea este grea.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *