Aranjamente de Craciun cu flori

Aranjamente de Craciun cu flori
strategie de optimizare seo

O combinatie perfecta de culoare si frumusete, florile de Craciun fac aproape orice loc viu si dragut. Aranjamentele traditionale de Craciun sunt o combinatie de verdeata, flori rosii si albe de Craciun, cum ar fi Poinsettias, Holly, trandafirul de Craciunu si cactus.

O multime de galben, albastru si portocaliu gasesc un loc in aranjamentele de flori de Craciun in aceste zile. Adaugarea unui pic de argint si aur la aranjamente poate accentua dispunerea insasi.

Adaosul de verdeata, sub forma de brad, iedera sau trandafir de Craciun, va definitiva mereu aranjamentul floral si va spori impactul pe care il au florile. Pentru ca totul sa fie si mai frumos va recomandam sa utilizati un brad artificial cu fibra optica.

Modelele cu flori de Craciun pot fi decorate in functie de nevoile de decorare pe care le puteti avea. Aranjamentele florale sunt excelente pentru mesele de corative si mesa de Craciun. Un aranjament de flori de Craciun va adauga eleganta la o masa, precum si intr-o camera de intrare sau hol.

Un pervaz sau o etajera de semineu este, de asemenea, locatia perfecta pentru elemente centrale florale. Nu va setati insa pe elementele centrale, deoarece exista alte oportunitati excelente de a incorpora utilizarea florala in decorarea mesei de Craciun si accentuarea impactului. Adaugarea culorilor stralucitoare de Craciun la aranjamentul dvs. va face ca toti musafirii sa priveasca admirativ.

Aranjament flori proaspete

Ele sunt frumoase pe orice masa si nu trebuie sa fie la fel de mari ca o decoratiune centrala tipica de Craciun. In timp ce merge pentru aranjament cu flori proaspete selectati florile care sunt pe jumatate deschise, mai degraba decat pe cele complet inflorite, deoarece cele inflorite se usuca cu usurinta si nu vor da un aspect proaspat.

Puteti adauga un numar mare de flori de Craciun pentru a face aranjamente cum ar fi poinsettias, Cactusul de Craciun, Holly etc. Intotdeauna un aranjament floral proaspat va oferi un aspect clasic si etnic la decoratiunile de Craciun. Uneori, aranjamentul nu trebuie sa fie mare si chiar o singura floare poate face minuni.

De exemplu, intr-un dressing pentru dormitor, puteti aranja o vaza cu o singura tulpina. In timp ce lucrati la aranjamente de flori, optati pentru flori cu un parfum natural, astfel incat elementul central pe care intentionati sa-l pastrati la masa sa nu miroasa puternic.

Aranjament flori de matase

Un aranjament de flori de matase este ca un aranjament floral vesnic. Pentru acesta, selectati un recipient in forma de urna si diferite flori de matase de Craciun. Incercati sa potriviti culorile cu camera. Selectati poinsettii de matase naturala sau fructe rosii.

Asigurati-va ca marginile lor nu sunt rupte sau deteriorate. Cand aranjati flori, deschideti fiecare floare cu grija, astfel incat sa fie larg deschisa si sa dezvaluie forma sa reala. Puneti in  aranjamentul de matase diferite marimi de tulpini. Acest lucru va da un echilibru excelent aranjamentului dvs. oferindu-i frumusete si eleganta.

Seturi flori uscate

Ele sunt foarte frecvente in aranjamente si au aparut secole in urma. Seturile de flori uscate pot fi gasite pe piane, mese si pervazuri. Gasite in principal in timpul lunilor de iarna, cand florile de gradina au fost absente, aranjamentele traditionale victoriene de flori uscate sunt piese opulente, colorate.

Acest stil de aranjare a florilor uscate poate fi modernizat prin modificarea marimii si inaltimii si alegerii florilor. Diverse tipuri de flori uscate sunt disponibile pe piata pentru aranjamente florale uscate.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *