Allview vs. iPhone

Allview vs. iPhone

In caz ca nu sunteti la curent cu telefoanele Allview, acestea sunt telefoane produse in China si vandute sub aceasta marca pe teritoriul tarii noastre, avand preturi accesibile. Majoritatea modelelor se gasesc atat in magazinele online cat si in oferta operatorilor de telefonie, si reprezinta o alternativa la pret redus fata de iPhone, Samsung sau Huawei.

Ca look acestea tind sa imite telefoanele in voga ale momentului, astfel ca la momentul actual au adoptat aspectul lui iPhone XS pentru cateva dintre modelele lor. Bineinteles ca telefoanele nu au aceleasi specificatii si nici nu sunt fabricate din aceleasi materiale ca si iPhone-ul original, insa nici pretul nu se compara cu cele practicate de Apple.

Daca in cazul materialelor, se poate apela la o folie alien surface pentru protectie suplimentara, in cazul software-ului si specificatiilor nu se poate face mare lucru pentru a imbunatati performanta.

In randurile ce urmeaza va vom recomanda cele mai avantajoase astfel de clone din punct de vedere al raportului calitate – pret.

Prima este un Allview Soul X5 Mini ce costa aproximativ 600 de RON. Are 16 GB memorie interna, 2 GB de memorie RAM si Android Ore. Are un ecran de 5,67 inch si doua camere foto pe spate. Bateria e de 3.050 mAh. Specificatiile sunt deci modeste, dar si pretul este unul

Urmatorul model este unul ceva mai costisitor, la aproximativ 800 de RON. Este vorba de Allview Soul X5 Style. Acesta dispune de 32 GB memorie interna, 3 GB de RAM si un ecran de 6,2 inch HD+. Bateria este de 4.000 mAh iar camerele de pe spate sunt de 13 respectiv 2 megapixeli.

Un model si mai bun decat acesta este Allview Soul X5, la aproape 1600 de RON. Are 4 GB de RAM, 32 GB memorie interna si un ecran de 5,86 inch. Pretul este dublu fata de cel al modelului precedent, insa acest model vine cu doua camere foto, de 16 MP, respectiv 5 MP. Bateria in schimb este de numai 3.000 mAh, fiind mai slaba ca in cazul modelului precedent, mai ales ca ecranul de calitate superioara va duce la un consum mai ridicat.

O alta sugestie este Allview Soul X5 Pro, ce are un pret similar cu modelul precedent. E departe de-a fi un telefon premium, insa are niste specificatii bune.

Are 4 GB de RAM, 32 GB memeorie interna si un ecran de 6,2 inch Full HD+. Vine doar cu Android Oreo, in conditiile in care pe piata exista deja telefoane cu Android Pie, insa update-urile de software nu sunt punctul forte al celor de la Allview. Bateria e de 3.000 mAh si camerele sunt: 16 + 5 MP.

Merita telefoanele Allview? Depinde de model. Nu se ridica la calitatea unui Flagship, insa nici pretul nu se apropie de cel al unui telefon high-end astfel ca nici nu putem avea asemenea asteptari.

Unele modele sunt chair reusite astfel ca prin putina cercetare facuta online inainte de a decide asupra modelului puteti face o achizitie reusita chiar si cu un buget redus.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *