Alegerea ornamentelor, cand dispui de buget redus

Alegerea ornamentelor, cand dispui de buget redus
strategie de optimizare seo

Un frumos, stralucitor si cu grija decorat bradut de Craciun face toata diferenta. Iti va trezi atentia imediat si va constitui centrul atentiei pentru toata lumea din casa. Ii da proprietarului / decoratorului mandrie, atunci cand il vede stralucind. Si darurile arata cu atat mai bine sub bradul minunat!

Dar cateodata, trebuie sa ne incadram in buget, in special din cauza cadourilor, mancarii si altor ornamente de Craciun. Acest articol iti va permite, credem noi, sa te incadrezi in buget, dar sa si ai un bradut decorat superb, in acelasi timp.

Intai calculeaza-ti bugetul necesar pentru toate decoratiunile si ornamentele de Craciun. Daca deja ai cumparat bradutul (sau detii altul mai vechi), poti trece mai departe.

Refoloseste, redu, recicleaza. Aduna laolalta toate celelalte decoratiuni si ornamente de Craciun ramase din anii anteriori, nu va trebui sa le arunci pe toate. Divide-le in trei grupuri, cele bune, cele care necesita reparatii sau ingrijiri minore si cele pe care va trebui sa le arunci (cele stricate). Este important sa putem refolosi vechile ornamente aflate in conditie buna sau pe cele care pot fi reparate.

[adsenseyu1]

Cand ai adunat toate ornamentele si decoratiile ce pot fi reparate iti sugeram sa faci urmatoarele lucruri:
•    Daca o decoratiune este putin crapata, poti picta acel loc sau il poti lipi. (asta nu merge foarte bine insa, cu ornamentele din hartie)
•    Daca o decoratiune sau ornament are o culoare stearsa, picteaza-l din nou sau poti monta acea parte cu directia la interiorul bradutului, astfel incat sa nu se vada.
•    Daca unei decoratiuni ii lipseste agatatoarea, o poti face tu din nou, dintr-o bucata de elastic sau ata.
•    Daca unui ornament ii lipseste partea unde intra ata sau elasticul de agatat, le putem lega direct de ornament.

Dupa ce ai reparat toate ornamentele si decoratiunile, pune-le in bradut si organizeaza-le cum trebuie, intr-un mod omogen. Asa iti va fi mult mai usor sa iti dai seama ce mai ai nevoie pentru brad. Incearca sa gasesti decoratiunile si ornamentele ce urmeaza a fi cumparate, cu ceva timp inainte de Craciun.

De obicei acestea intra la vanzare cu doua sau chiar trei saptamani inainte si acesta este momentul cand trebuie sa le cumperi, vor fi mult mai ieftine! Cu doar o saptamana inainte de Craciun, de obicei ele au pretul cel mai ridicat, pentru ca toti le cauta sa-si decoreze bradutii.

Iti poti creea propriile ornamente si decoratiuni de mana (hand-made). Pe internet poti gasi suficiente articole despre cum sa-ti faci propriile decoratiuni pentru bradut.

Te poti uita si prin casa si vei fi uimit: poti gasi o gramada de lucruri ce poti fi transformate cu putina imaginatie in superbe decoratiuni de Craciun!

[adsenseyu1]

Considera urmatoarele:
•    mici papusi sau figurine ce pot fi transformate in ornamente de Craciun
•    mingiute ce pot fi transformate in globuri
•    bucatele de lemn ( le poti colora si atarna in brad)
•    creioane (se pot acoperi cu hartie colorata ce le dau look de candy canes-bastoane de zahar).

Atunci cand te apuci sa decorezi, alege intotdeauna o tema (in special daca folosesti multa hartie), asigura-te ca toate au un fel de tema sau forma.

Culorile verde, rosu si auriu sunt de obicei cele mai comune, dar albastru si argintiu sunt speciale de asemenea. Daca alegi sa pui toate ornamentele de aceeasi culoare, pune-le de marimi si forme diferite, pentru o varietate mai mare.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *