Alege-ti o bormasina de calitate superioara

Alege-ti o bormasina de calitate superioara
strategie de optimizare seo

Este evident faptul ca in momentul in care locuiesti la casa, vei avea de efectuat cate o reparatie, sau vei presta anumite tipuri de munca, iar pentru asta cu siguranta vei avea nevoie de unelte si scule electrice profesionale de cea mai buna calitate.

Masina de gaurit cu percutie Bosch Compact Easu PSB 450 RE, 3000 RPM, 500 W si 25mm, este o unealta pe care ar fi pacat sa nu o ai acasa, datorita faptului ca este compacta si usor de manevrat. O astfel de masina de gaurit, este echipata cu un motor al carei putere este de 500 W, si care permite un diametru de gaurire de 8mm.

O astfel de unealta este ideala pentru a gauri lemnul, metalul sau zidaria, are o viteza variabila pentru a putea fi controlata cat mai eficient, beneficiaza de un comutator “Lock On”, pentru a functiona continuu, si deasemenea beneficiaza de un selector mod de lucru.

O alta unealta de care cu siguranta ai acasa nevoie, este Bormasina Skil 6221 AA Energy, care a fost special construita pentru a face parte din gama Skil “Energy Line”. Aceasta unealta vine in intampinarea ta cu o performanta ridicata, cu protectia mediului, iar plus de asta iti permite o foarte buna libertate de miscare in momentul utilizarii.

Bormasina Skill 6221 este echipata cu tot ceea ce ai nevoie, astfel ca are un cablu de alimentare lung de 6 metri, care este perfect datorita faptului ca iti ofera o mare libertate de miscare, si plus de asta masina este echipata si cu o mandrina fara cheie, care este semimetalica si prevazuta cu o manseta dubla de 10 mm, ideala pentru a schimba rapid si simplu accesoriile.

Pentru a putea face gauri cu precizie, aceasta unealta iti pune la dispozitie setarea 20 +1 VariTorque a dispozitivului de cuplaj. Turatia variabila, dar si cele doua trepte mecanice de viteza vor asigura caracterul multilateral dar si controlul asupra lucrarii.

O astfel de bormasina este caracterizata datorita faptului ca poate sa iti ofere performante uriase, si plus de asta, poate sa protejeze mediul datorita faptului ca are un consum incredibil de mic de energie electrica, iar plus de asta, masina este usoara si compacta.

In ceea ce priveste mandrina bormasinii, dupa cum am mai spus, este prevazuta cu o dubla manseta de 10 mm, care poate sa permita inlocuirea simpla si rapida a accesoriilor. Mandrina este semimetalica, robusta si durabila in timp.

O alta unelta electrica profesionala pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o cumparam in cazul in care nu avem acasa astfel de unelte, este modelul Skil 2695 AA, masina de insurubat, care are o turatie variabila pentru pornire lenta dar si un control permanent deplin.

Franarea electronica are rolul de a preveni strangerea prea puternica a suruburilor, astfel ca asigura si un lucru mai eficient si mai rapid. Mandrina unei astfel de unelte este de 10 mm, fara cheie si cu bucsa dubla, care permite inlocuirea rapida a accesoriilor.

Asadar, pe langa bormasinile prezentate, cu siguranta si masina de insurubat prezentata anterior, ti-ar fi extrem de utila daca ai avea-o la dispozitie.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *