3 sfaturi utile pentru construirea unui site

3 sfaturi utile pentru construirea unui site

Ati decis sa va deschideti o noua afacere, dar nu stiti cum sa atrageti clienti? In acest caz, un site despre afacerea dumneavoastra este solutia ideala, acestea fiind potrivite indiferent de situatie, de la o companie de web design din Timisoara si pana la un magazin de incaltaminte din Bucuresti.

Cu toate acestea, construirea unui site de calitate nu este o etapa chiar atat de usoara pe cat poate parea initial, tocmai de aceea este foarte important sa aveti in vedere anumite criterii bine stabilite.

Dar pentru acest pas, am pregatit o lista cu trei sfaturi utile in construirea unui site, astfel incat aceasta etapa sa nu mai fie considerata atat de imposibila. Sunt mai simple decat va asteptati!

Nu va uitati scopul principal!

Inainte de a va ocupa de partea tehnica ce tine de construirea unui site, este foarte important sa va organizati initial pe hartie. Astfel ca, incercati sa tineti cont de obiectivul dumneavoastra principal, de la care sa nu va abateti.

De cele mai multe ori, un website ofera numeroase posibilitati, de aceea, fara un plan bine stabilit si o lista cu obiective, sunt sanse foarte mari sa fiti atras in diverse capcane care nu va vor fi deloc benefice. De asemenea, nu uitati sa va puneti pe hartia nivelul la care va situati si nivelul la care doriti sa va situati. Restul sunt doar detalii! 

Optimizarea pentru mobil nu trebuie ocolita!

Telefoanele mobile, in special cele de tip smartphone, dotate cu internet, GPS si alte caracteristici, reprezinta o parte din viata noastra. Tocmai de aceea, este foarte important ca site-ul dumneavoastra sa poata fi descoperit si cu ajutorul acestor gadget-uri, nu doar cu ajutorul calculatoarelor sau al laptop-urilor.

strategie de optimizare seo

Desi poate parea un pas usor de dus la bun sfarsit, va recomandam sa apelati la un specialist in cazul in care nu aveti suficienta experienta. Rezultatele isi vor spune cuvantul in cel mai scurt timp! In plus, nu uitati ca viteza de incarcare sa fie buna, astfel incat Google sa va poata pozitiona in topul cautarilor.

Alegeti un design care va reprezinta!

Vizualul este cel care atrage prima data. De aceea, daca va doriti sa castigati increderea publicului nu uitati sa investiti in prima impresie. Va sugeram sa alegeti un design care sa fie unic, dar, in acelasi timp, reprezentativ pentru afacerea dumneavoastra.

Daca oferiti servicii unor companii, deci, va adresati unui segment diferit de public, optati pentru un design care sa inspire seriozitate si profesionalism, in schimb, in cazul unui site pentru persoanele obisnuite, cum este cazul site-urilor de imbracaminte sau incaltaminte, puteti opta pentru design-uri mai colorare si joviale, care sa atraga clientii catre produsele pe care le puneti la dispozitie.

Cu toate acestea, nu uitati sa aveti o structura care sa fie usor de descoperit, cu un meniu la vedere si foarte organizat. Ales corespunzator si organizat asa cum trebuie, design-ul website-ului dumneavoastra va castiga increderea publicului, mai ales daca produsele sau serviciile oferite sunt pe masura asteptarilor.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *