Tipuri de tratamente prin caldura cu aplicabilitate in reducerea celulitei

Tipuri de tratamente prin caldura cu aplicabilitate in reducerea celulitei
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this
beautyvogue.ro

Exista cateva tratamente diferite ce folosesc un anumit tip de caldura pentru a reduce celulita la nivelul corpului.

Unele dintre acestea sunt aplicate intr-un mod profesional (asistate de aparatura de ultima generatie din domeniu), in timp ce altele pot fi facute si acasa. Unele dintre ele sunt foarte ieftine, iar altele, ceva mai scumpe.

Daca esti in cautare de folie pentru termocuverta de o calitate excelenta, intra pe UtilariSaloane.ro!

strategie de optimizare seo

Desigur, eficienta acestor tratamente difera si ea, de la tratament la tratament.

Tratamentul pe care il vei alege tu, probabil ca va fi ales in functie de buget, timp si cantitatea de efort pe care esti dispus sa o depui, pentru ducerea la bun sfarsit a tratamentului. Iata cateva dintre cele mai folosite tratamente, ce implica folosirea caldurii ca factor decisiv de eliminare a celulitei:

–    Aplicarea de heat-paduri: Rezultatele si efectele pe termen lung ale acestei metode nu sunt dovedite in mod stiintific, dar multe persoane afirma ca s-au bucurat de rezultate promitatoare, cel putin temporar. Asta e bine de stiut, mai ales daca vrei sa folosesti (de proba), cateva zile un astfel de tratament. Doar aplica un heat-pad pe stratul de celulita (locul afectat de celulita) pentru cel putin 1 ora, in fiecare zi. Poti repeta acest tip de tratament de cateva ori pe zi, dar trebuie sa ai grija sa nu iti arzi pielea.
–    Radiofrecventa – Aceasta este o alta metoda prin care se aplica o anumita cantitate de caldura la nivelul straturilor dermei, afectate de celulita. Acest tip de tratament implica folosirea undelor radio, ce pot patrunde in straturile de piele. Aceste unde incalzesc practic stratul dermal si sub-dermal, iar caldura astfel aplicata schimba compozitia tesutului de conexiune si structura biologica a celulelor, dar nu afecteaza si nu produce stricaciuni, la nivelul stratului exterior al dermei.
–    Energia infrarosiilor – Aceasta este o optiune de tratament similara cu cele precedente, descrise mai sus. Diferenta consta in faptul ca in loc de unde radio, se aplica caldura sau energie a infrarosiilor. Energia infrarosiilor incalzeste straturile de piele si tesuturile, avand unele avantaje asupra celorlalte tehnologii. In primul rand, caldura degajata imbunatateste conditia tesutului conector de colagen. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca toata caldura acumulata si aplicata, poate accelera circulatia sanguina din zona aflata sub tratament. Si, nu in ultimul rand, aceasta tehnica imbunatateste aspectul exterior al dermei, facand-o sa arate mai catifelata si mai flexibila, fara a o afecta cu nimic din punct de vedere fizic.

Acestea sunt unele dintre cele mai folosite tratamente, ce implica folosirea caldurii aplicate. In general, pentru a avea efecte cu adevarat benefice si vizibile, se folosesc mai multe tipuri de tratament in acelasi timp, intr-o combinatie care sa asigure o maximizare a rezultatelor finale.

De exemplu, exista anumite aparate medicale sau cosmetice, ce pot lucra cu undele radio, cu infrarosiile, precum si sisteme cu vacuum ce pot forma o stimulare mecanica la nivelul zonei afectate, diferite rollere pentru masaj profund al tesuturilor, iar toate acestea combinate, cu siguranta va vor aduce efectele dorite, mai ales daca repetati aceste tratamente de cateva ori.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.