Stii ce ai de facut atunci cand ti se blocheaza iPhone-ul?

Stii ce ai de facut atunci cand ti se blocheaza iPhone-ul?
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this

Toti utilizatorii de smartphone-uri isi doresc sa detina dispozitivele cele mai performante de pe piata, insa nu toti isi permit sa isi cumpere dispozitive de la firmele de top, datorita preturilor mari pe care le au aceste dispozitive.

Ei bine, cei care au posibilitatea sa isi cumpere oricand un smartphone performant, cu siguranta vor putea sa opteze pentru un model iPhone. Aceste dispozitive sunt foarte performante si au un aspect foarte elegant, insa chiar si ele se pot defecta sau pot intampina anumite situatii neplacute, astfel ca ar trebui trimise la un service iPhone Bucuresti.

Una din cele mai neplacute situatii pentru un utilizator de smartphone este aceea in care dispozitivul se blocheaza, si din cate se vede, nici macar utilizatorii de iPhone nu scapa de aceasta problema, in ciuda faptului ca modelele celor de la Apple sunt de o calitate superioara.

Inainte ca terminalul tau Apple sa se blocheze, te va avertiza, in mai multe feluri. In primul rand, chiar daca vei apasa butonul Home, iOS-ul nu va mai reveni la ecranul principal la fel cum se intampla de fiecare data.

O alta simptoma este aceea ca dispozitivul nu reactioneaza in nici un fel atunci cand tii apasat butonul de adormire – trezire. In mod normal, telefonul ar trebui sa reactioneze.

O a treia avertizare pe care telefonul ti-o da inainte de a incepe sa se blocheze, este atunci cand nu va reactiona in nici un fel atunci cand vei tine apasat oricare buton al sau.

Deasemenea nici atunci cand vei incerca sa deschizi telefonul, daca acesta nu va trece de sigla Apple, nu este un semn bun. Daca nu va raspunde la nici o apasare pe ecran, atunci deja este clar faptul ca dispozitivul tau s-a blocat.

strategie de optimizare seo

Ei bine, si daca telefonul tau s-a blocat, mai intai de toate va trebui sa il fortezi sa se redeschida, iar astfel ar fi sanse destul de mari ca acesta sa functioneze din nou la capacitate maxima, iar aceasta blocare sa fie un mic incident.

In cazul in care vei reporni fortat telefonul, iar acesta va functiona perfect o anumita perioada de timp, dupa care va intampina aceiasi problema, vei putea sa efectuezi din nou aceiasi operatiune. In cazul in care insa, problema va persista, ar fi bine mai intai de toate sa cauti o versiune mai noua a sistemului de operare iOS.

O actualizare de sistem ar trebui sa remedieze fara doar si poate aceasta problema. O actualizare de sistem nu este grea, astfel ca vei putea sa te descuri chiar si tu acasa, pe cont propriu.

In cazul in care vei efectua si acest pas, telefonul tau va fi actualizat la cea mai recenta versiune iOS, insa problema va persista, atunci nu mai ai alta solutie decat sa iti duci telefonul la un service specializat in reparatii iPhone.

beautyvogue.ro

Odata ce ai ajuns cu dispozitivul la un astfel de service, expertii il vor analiza, vor constata problema, dupa care vor incepe operatiunile specifice de reparatii software, astfel incat tu sa te poti bucura de telefon in cel mai scurt timp posibil.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.