Probleme frecvente ale telefoanelor HTC

Probleme frecvente ale telefoanelor HTC
Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0Digg this
strategie de optimizare seo

Fiecare utilizator de smartphone, atunci cand intentioneaza sa isi inlocuiasca vechiul dispozitiv cu unul nou, va cauta doar modele foarte performante si care sa fie comercializate de catre marii producatori de pe piata, in speranta faptului ca aceste dispozitive sunt de cea mai buna calitate, si ca functioneaza fara probleme o perioada de timp indelungata.

Unul dintre producatorii cei mai renumiti de pe piata, ar fi fara doar si poate HTC, care le propune clientilor dispozitive din ce in ce mai performante, la preturi atractive.

Ei bine, trebuie insa mentionat si faptul ca sunt anumiti utilizatori care si-au cumparat terminale de la acest brand, si au ramas dezamagiti de modul de functionare al dispozitivelor, care fie au avut nevoie de reparatii Htc, fie nu au functionat la capacitate maxima.

beautyvogue.ro

Si daca tot am adus in discutie aceste aspecte neplacute ale terminalelor LG, trebuie precizat faptul ca se pot intalni mai multe situatii in care utilizatorii de smartphone-uri de la HTC au fost dezamagiti de terminalele lor.

O prima problema cu care se confrunta anumiti utilizatori de dispozitie HTC, este aceea ca terminalele acestui brand se blocheaza destul de des in momentul utilizarii.

O astfel de situatie este cu atat mai neplacuta, cu cat acum se gasesc pe piata o multime de dispozitive, insa situatia se poate remedia chiar si acasa, fara a mai fi nevoie ca telefonul sa ajunga intr-un service Htc.

De cele mai multe ori, terminalele se blocheaza atunci cand sunt suprasolicitate, sau atunci cand desi utilizatorul foloseste doar o aplicatie, are totusi mai multe aplicatii deschise.

O inchidere a tuturor aplicatiilor care nu sunt utilizate in acele momente poate sa duca la o mai buna functionare a telefonului, pentru ca in acest fel se va elibera spatiul din memoria RAM.

Alti utilizatori de terminale de la HTC se plang de faptul ca telefoanele lor nu fac poze foarte clare. Este adevarat faptul ca sunt producatori care se lauda cu telefoane care fac poze mai frumoase decat terminalele HTC, insa dispozitivele acestui brand exceleaza la alte capitole, unde telefoanele celorlalte branduri au probleme.

Unii utilizatori sunt multumiti de modul in care ruleaza un terminal HTC, sunt multumiti de aproape toate micile detalii, mai putin de faptul ca telefoanele acestui mare producator de pe piata, nu rezista incarcate foarte mult timp.

De vina nu ar fi neaparat autonomia bateriei, ci mai degraba faptul ca utilizatorul uita sa dezactiveze de fiecare data anumite functii ale telefonului, precum datele mobile sau wifi ori functia Bluetooth, atunci cand acestea nu mai sunt folosite.

Tot pentru a scapa de aceasta problema si pentru a ajuta bateria sa reziste mai mult timp incarcat, utilizatorii ar putea regla nivelul de luminozitate al ecranului astfel incat acesta sa fie intunecat, iar in acest fel se va consuma mai putina energie.

Ei bine, acestea ar fi in mare parte nemultumirile utilizatorilor in ceea ce priveste terminalele HTC, insa aceste probleme pot aparea in cazul oricarui telefon mobil al oricarui producator, pentru ca din pacate, inca nu avem telefoanele perfecte pe piata.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.