Mexic, dincolo de aparente

Mexic, dincolo de aparente
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0Digg this
strategie de optimizare seo

Cand eram copil, imi placeau filmele cu mexicani. Aveau mancare picanta, palarii ciudate si radeau mult. De fiecare data, veselia din filme o acoperea pe cea existenta in jurul meu intr-un moment sau altul.

Nu stiu ce anume ii facea de fapt pe oamenii de acolo sa imi para atat de deschisi, de comunicativi sau impulsivi, insa imi placeau. In adolescenta, am vazut tot in filme ca sunt multi americani care prefera sa se mute in Mexic.

De cateva luni insa, tot cautand oferte Mexic, am descoperit ca pamantul acesta inseamna mai mult decat palarii sau oameni veseli, mai mult decat un pamant al libertatii. Mexicul imi pare o experienta interesanta si ma gandesc sa achizitionez cat mai curand o vacanta acolo.

beautyvogue.ro

Cu siguranta va fi una de autocunoastere si de cunoastere. O calatorie in afara zonei de confort, pe un teritoriu indepartat si complet nou fata de ceea ce am cunoscut pana acum. Sunt bucuroasa numai cand ma gandesc. Stiu ca am sa ma intorc un alt om, cu o alta perspectiva, o alta viziunea asupra lumii si la randul meu, cu o alta deschidere fata de oameni si ceea ce se intampla in jurul meu.

Anton Pann spunea ca nu cine citeste mult, cunoaste multe, ci acela care calatoreste. Emotiile dinaintea unei calatorii sunt inerente, insa cata vreme nu ai asteptari sau prejudecati si acorzi deschidere noutatilor si le lasi sa intre in inima ta, in mintea ta, scopul plecarii este unul absolut definit.

Mexicul, la fel ca orice alt teritoriu pe care nu am avut ocazia sa il vad pana acum, imi deschide noi orizonturi si ma face sa visez cu ochii deschisi. Stiu ca o sa ma incante, este una dintre cele mai vizitate tari din America Latina, o tara a contrastelor, aflata intre doua continente, inconjurata de Marea lui Cortez, Marea Caraibilor, Golful Mexic si Oceanul Pacific.

Mergi cu mine?

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.