Marirea numarului de subscriberi si imbunatatirea angajamentului

Marirea numarului de subscriberi si imbunatatirea angajamentului
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0Digg this
beautyvogue.ro

Trimiterea de e-mailuri directionate catre abonatii segmentati nu este doar o modalitate excelenta de a furniza continut mai relevant pentru cei care au nevoie cel mai mult, dar de asemenea functioneaza foarte bine.

Potrivit Asociatiei de Marketing Direct, e-mailurile directionate pot conduce pana la 77% din rentabilitatea totala a adresei de e-mail.

In curand, se vor lansa noi actualizari pentru segmentarea si etichetarea abonatilor, care permit clientilor sa trimita mailuri pe baza etichetelor, sa creeze mai multe segmente de abonati si sa simplifice gestiunea abonatilor. Pentru definitie optimizare seo, acceseaza Smartseopack.com.

Dar, daca nu sunteti sigur cum puteti utiliza segmentarea pentru afacerea dvs.? Ce se intampla daca aveti o lista mai mica si nu aveti nevoie sa segmentati cu adevarat subscriberii? Ei bine, ati ajuns la locul potrivit. Iata cateva moduri in care puteti segmenta abonatii sau puteti incepe sa va pregatiti lista atunci cand sunteti gata.

1.Trimiteti abonatilor diferite e-mailuri pe baza nivelului de calificare. Cursurile de e-mail educationale sunt perfecte pentru a invata pe altii si pentru a-i stimula sa se aboneze la lista de e-mailuri.

Pentru a crea aceasta experienta pentru persoane cu diferite niveluri de calificare, puteti crea versiuni pentru incepatori, intermediare si experti ai cursului. In timp ce abonatii le completeaza, puteti sa ii etichetati cu usurinta si sa le trimiteti e-mailurile din segmentul de abonati care ii vor invita la urmatorul nivel de curs.

2. Trimiteti un e-mail sau o campanie cu un stimulent / cadou pe baza lunii de nastere. In formularul de inregistrare, solicitati abonatilor sa isi aleaga luna de nastere si sa creeze campuri personalizate pentru a aplica o eticheta pe baza selectiei lor. In fiecare luna, trimiteti un e-mail cu un cadou de ziua de aniversare, grupului corespunzator de abonati selectati.

strategie de optimizare seo

3. Trimiteti un e-mail sau o campanie bazata pe interesele abonatilor dvs. Daca aveti tendinta de a trimite e-mailuri care acopera o varietate de subiecte, ar putea fi util sa aflati de ce sunt cei interesati cel mai mult abonatii dvs. individuali. Astfel puteti trimite e-mailuri directionate catre segmente care sunt mai predispuse sa se angajeze cu acel continut.

4. Trimiteti campanii de intampinare contextuale, bazate pe stimulente diferite si pe formulare de inscriere. Oferiti stimulente multiple pe diferite formulare de inscriere? Asigurati-va ca abonatii dvs. primesc e-mailuri binevenite cu continut contextual, care este relevant pentru experienta lor specifica.

Acest lucru faciliteaza furnizarea unui stimulent potrivit persoanei potrivite si crearea unei campanii de e-mail mai personalizate.

5. Trimiteti e-mailuri tip “webinar” abonatilor care ar fi cei mai interesati. Gazduiti un webinar viitor pe un subiect foarte specific? Trimiteti invitatia unui segment de abonati pe baza angajamentului lor (cum ar fi clicurile constante) cu continutul dvs. anterior de e-mail.

6. Tineti pasul cu lista dvs. prin segmentarea abonatilor neangajati. Oamenii se inscriu pentru lista dvs. pentru tot felul de motive, asa ca este normal ca unii sa devina neangajati/neinteresati de-a lungul timpului. Pe acestia ii puteti sterge din lista, dupa ce analiza a relevat ca nu au nimic in comun cu domeniul dumneavoastra de activitate.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.