Greseli pe care trebuie sa le eviti in cariera

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest1Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon1Digg this

Greseli pe care trebuie sa le eviti in carieraCredem ca a venit momentul sa cumparam afaceri atunci cand avem o suma de bani pe care vrem sa o investim in asa fel incat in urma investitiei respective sa scoatem profit.

In astfel de situatii, intri pe Afaceri-proprietati.com si iti alegi o afacere care crezi ca ti se potriveste. Nu trebuie neaparat sa alegi o afacere pe care sa o incepi de la zero. Poti cumpara o afacere si sa continui munca vechiului proprietar.

Uneori suntem suspiciosi cand trebuie sa cumparam afaceri, insa acesta nu este un lucru rau. Inainte de a investi o anumita suma de bani este bine sa fii sigur ca ii investesti in ceva ce se merita.

Unii se simt impliniti sa aiba propria afacere, altii se simt mai impliniti fiind angajati, deoarece nu vor sa aiba batai de cap „inutile”, cum spun ei. Daca te hotarasti sa-ti faci o cariera ca si angajat la o firma, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte care sunt considerate greseli ce nu trebuie sa apara in cariera unei persoane de succes.

•    Alegerea inadecvata a domeniului de activitate

De o astfel de alegere poate depinde viitorul tau. Fii sigur pe ceea ce faci, pentru ca e important sa alegi sa faci ceea ce iti place. Bineinteles, unele lucruri mai pot fi schimbate pe parcurs, insa e bine ca planurile pe care le faci sa fie pe termen mediu sau lung, fapt pentru care e indicat sa pornesti de la inceput cu ceea ce stii ca vrei sa faci si ceea ce faci cel mai bine.

beautyvogue.ro

•    Neacceptarea unui post care nu e de conducere

Rare sunt situatiile in care o anumita persoana porneste direct dintr-o functie de conducere. La locul de munca poti avansa daca esti bun, fapt pentru care, cand te afli la inceput de cariera e bine sa optezi si pentru un post mai slab din punct de vedere ierarhic. Daca muncesti suficient si dovedesti ca esti o persoana capabila, poti ajunge destul de sus.

•    Judecarea deciziilor luate de manageri

Decizile luate de manageri trebuie respectate, nu dicutate cu ceilalti colegi intr-un mod negativist. Daca ceva nu este asa cum vrei, asa cum iti doresti, nu spune nimeni ca trebuie sa taci si sa nu spui nimic. Daca nu iti convine ceva, incearca sa discuti cu managerul fata in fata, calm si responsabil, insa nu-l vorbi pe la spate.

•    Relatiile reci cu alti angajati din domeniul tau de activitate

Daca ai cunostinte care lucreaza in acelasi domeniu ca si tine trebuie sa le tii aproape si sa le ceri anumite sfaturi cand ai nevoie. Nu fi invidios daca o persoana din acelasi domeniu, pe acelasi post castiga mai mult ca tine, deoarece acest lucru nu iti va fi benefic. Afla cum poti proceda ca sa ajungi si tu in pozitia in care sa castigi mai mult.

•    Nu te limita doar la ceea ce cunosti

In orice domeniu este loc de mai bine. Incearca sa inveti mereu lucruri noi si sa devii o persoana cat mai buna in munca pe care o practici. Nu te multumi cu putin, ci tinteste tot mai sus.

Evita cele mentionate mai sus si incearca sa ai o cariera cat mai de succes pentru a fi un angajat implinit cu adevarat.

strategie de optimizare seo

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.