Esti in cautarea unei masini de spalat rufe ?

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest1Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this

Esti in cautarea unei masini de spalat rufe ?Daca vechea masina de spalat rufe s-a defectat nu inseamna ca trebuie inlocuita. Poti sa incerci sa o repari apeland la Washservice.ro, un service specializat in reparatii masini de spalat rufe .

Specialistii nostrii sunt foarte bine pregatiti si dispun de aparatura necesara pentru a detecta si solutiona orice tip de defectiune atat pentru masinile de spalat mai vechi cat si pentru cele noi . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi Washservice.ro .

Fara dar si poate, oricine isi doreste o masina de spalat rufe cauta un produs accesibil ca pret dar de cea mai buna calitate, care sa satisfaca toate nevoile. Masina de spalat rufe este unul dintre cele mai utilizate electrocasnice din fiecare casa. Tocmai din acest motiv trebuie aleasa cu foarte mare atentie. Iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi atunci cand vrei sa achizitionezi o masina de spalat .

strategie de optimizare seo

Pretul este intotdeauna factorul decisiv pentru cei mai multi dintre consumatori. Insa, cu siguranta, cel mai ieftin produs poate sa nu fie de prea mare folos . La fel se poate intampla si in cazul unui produs foarte scump , dotat cu functii pe care nu o sa le folosesti niciodata . Astfel , cu cat esti mai bine informat cu atat ai sanse mai mari sa faci cea mai buna achizitie pentru tine si familia ta .

Pentru studenti si persoanele singure , care nu o sa foloseasca masina de spalat prea mult ,  nu au cantitati foarte mari de rufe si nu au nevoie de functii sofisticate am cateva sugestii . Iata care sunt acestea :

•    Masina de spalat rufe Beko WMB61021 cu o capacitate de 6kg si clasa energetica A+.
•    Masina de spalat Heinner HWM-5100 cu o capacitate de 5kg , clasa energetica A+ si 1000 RPM.
•    Masina de spalat Arctic CB800A+ cu o capacitate de 5kg , clasa energetica A+ si 800 RPM .

Masinile de spalat la mana adoua si cele resigilate reprezinta o alta solutie foarte buna in situatia data . Nu intotdeauna un produs ieftin este si de cea mai poasta calitate cum nu intotdeauna un produs scump este de cea mai buna calitate .

Orice masina de spalat spala rufe , doar pentru asta a fost conceputa . Cum poti sa stii care este masina de spalat potrivita pentru tine ? Cel mai important lucru este ca masina de spalat sa iti satisfca nevoile .

Modelul idal trebuie sa aiba raspunsul pe care tu il cauti la urmatoarle intrebari :

•    Ce tip de rufe spala si cat de bine spala anumite tipuri de rufe ?
•    Ce cantitate de rufe poate spala intr-un ciclu ?
•    Ce consum are ? Si aici ma refer , desigur , la apa si energie electrica .
•    Cat de zgomotoasa este ?
•    Materialele din care este confectionata sunt sau nu de cea mai buna calitate ?

Programele si tehnologiile de care dispun fac diferenta intre masinile de spalat rufe . In timp ce unele dispun doar de programele standard ( sport , bumbac 50°, camasi 40° , mix 40° , rapid 30°) altele permit utilizatorului sa isi creeze singur programul de spalare dorit .

Toate companiile producatoare incearca din rasputeri sa dezvolte si sa implementeze in productia de serie tehnologii revolutionare capabile sa maximizeze eficienta si calitatea spalarii . Desigur , o masina de spalat dotata cu astfel de tehnologii o sa aiba si un pret pe masura .

Iata cateva dintre cele mai revolutionare tehnologii cu care sunt dotate cele mai bune masini de spalat rufe ale momentului :

•    Ecobubble , tehnologia propusa de gigantul Samsung . Aceasta presupune un  ciclu de spalare cu spuma la fel de eficient ca un ciclu de spare cu apa calda . Generatorul de bule produce o spuma care penetreaza si curata tesaturile la fel sau chiar mai bine decat apa calda. O masina de spalat rufe foarte eficienta care dispune de noua tehnologie Ecobubble este SLIM Samsung Eco Bubble WF60F4E5W2W  cu o capacitate de 6kg , clasa energetica A++ si 1200 RPM .
•    Nici cei de la Beko nu s-au lasat mai prejos . Specialistii companiei au dezvoltat un motor fara perii ( Brushless ) controlat prin invertor . Un astfel de motor reduce foarte mult nivelul de zgomot iar invertorul este capabil sa imbunatateasca viteza de rotatie si puterea motorului prin intermediul unor senzori plasati in masina , totul pentru a obtine rezultate de cea mai buna calitate .

Recomandarea mea este masina de spalat Beko WMB71242MII cu o capacitate de 7kg , clasa energetica A++ si 1200 RPM .

beautyvogue.ro

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.