Curiozitati despre tricouri

Curiozitati despre tricouri
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this
beautyvogue.ro

Tricourile sunt cele mai cautate articole de vestimentatie de pe piata, iar acest lucru se datoreaza faptului ca sunt foarte comode, si ne simtim lejeri si confortabil atunci cand le purtam.

In functie de preferinte, fiecare isi poate alege un model de tricou dupa bunul plac. Pe piata se pot gasi tricouri Polo de exemplu, se pot gasi deasemenea si tricouri cu gulerul in V, sau cei care sunt pasionati de sport, si au un corp foarte bine lucrat la sala de sport, pot opta pentru tricouri mulate pe corp.

Sunt insa si persoane care atunci cand vine vorba despre tricouri, nu isi doresc tricouri normale pe care le putem gasi la orice magazin de haine sau la mall. Acest gen de persoane isi doresc sa iasa in evidenta datorita vestimentatiei, iar pentru asta pot sa isi aleaga mai multe tricouri cu mesaje.

Aceste tricouri cu mesaje, sau mai bine spus tricouri personalizate, pot sa fie special create dupa bunul plac, astfel ca poti sa transmiti absolut orice mesaj iti doresti, poti opta pentru tricouri care sa aiba imprimat un portret sau orice altceva, in timp ce culoarea tricoului o poti alege dupa bunul plac.

Ei bine, indiferent ca vei opta pentru un tricou personalizat, sau vei alege un tricou oarecare, cu siguranta sunt o multime de detalii pe care nu le cunosti despre aceste articole de vestimentatie.

In primul rand, cuvantul t-shirt, a aparut pentru prima data intr-un dictionar englez in anul 1920, iar de atunci a ramas un cuvant foarte popular, si utilizat in fiecare zi.

In ceea ce priveste tricourile promotionale, primul astfel de tricou a aparut in anul 1939, atunci cand astfel s-a dorit promovarea filmului Vrajitorul din Oz.

strategie de optimizare seo

Unul dintre cele mai de calitate materiale din care se confectioneaza aceste articole de vestimentatie, fara doar si poate este bumbacul. Acesta poate sa absoarba de pana la 20 de ori greutatea sa, si trebuie specificat faptul ca este mult mai rezistent atunci cand este ud, decat atunci cand este uscat.

Pentru a se putea realiza un tricou din bumbac, este nevoie de aproximativ 10 km de fir, insa in ciuda acestui lucru, din bumbacul care este cultivat pe o suprafata de un hectar, se pot confectiona aproximativ 3000 de tricouri.

Un alt amanunt interesant este acela ca in Statele Unite ale Americii, 62% din americani, sustin faptul ca detin cel putin 10 tricouri, iar facand un calcul raportat la toata populatia tarii, ar rezulta un numar de 1,5 miliarde de tricouri, ceea ce ar insemna ca ar fi suficiente pentru a inconjura Pamantul de nu mai putin de 34 de ori, in cazul in care ar fi puse cap la cap.

In ceea ce priveste dimensiunile, cel mai mare tricou din lume care a fost confectionat vreodata, are o lungime de 93.2 m lungine, si 62,73 m latime. Acesta a fost dezvaluit la data de 11 octombrie 2014 in Brazilia, in localitatea Santa Catarina.

Un ultim detaliu pe care cu siguranta nu il stiai despre tricouri, si pe care il voi aminti aici este acela ca pana prin anul 1950, ele erau considerate ca fiind articole de lenjerie intima, insa au inceput sa fie popularizate de actori de la Hollywood, precum Marlon Brandi sau James Dean.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.