Cum se scrie un articol din punct de vedere seo?

Cum se scrie un articol din punct de vedere seo?
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0Digg this
beautyvogue.ro

In momentul in care vrei sa te apuci de scris articole pentru optimizare seo, trebuie sa fii constient de faptul ca aceasta munca nu este atat de simpla precum pare, si va trebui sa depui destul de mult efort pentru ca articolul sa fie unul de calitate superioara, din punct de vedere seo.

Nu trebuie sa fii programator asa cum cred unii pentru a face optimizare seo, sau pentru a scrie articole seo, ci trebuie sa scrii in primul rand din punct de vedere gramatical, nu trebuie sa faci greseli de ortografie, si mai trebuie sa ai o exprimare foarte buna.

Daca pana aici te incadrezi, in cele ce urmeaza vei putea invata pas cu pas cum se scrie un articol din punct de vedere seo, si mai mult ca siguranta vei avea succes daca vei avea de gand sa te apuci de scrierea articolelor seo.

In primul rand, trebuie ca inainte sa te apuci de scris, sa te gandesti foarte bine la mesajul pe care vrei sa il transmit cititorilor. Trebuie sa stabilesti inca de la inceput care ar fi scopul textului, dar si care sunt intrebarile cititorilor carora vrei sa le oferi un raspuns.

Va mai trebui sa stii si ce iti doresti ca la sfarsitul paginii sa faca cititorii, iar pornind de la toate aceste intrebari, vei putea sa incepi scrierea articolelor seo.

Odata trecut acest prim pas, vei putea incepe scrierea propriu zisa a articolului, iar introducerea va trebui sa fie scurta, in care sa scrii despre subiect. Continutul articolului trebuie sa contina informatii utile pentru cititori si sa fie usor de inteles si placut de citit, in timp ce concluzia trebuie  sa insumeze ideile cele mai importante sau sa deduca o idee noua.

Referitor la redactarea articolelor, va trebui sa utilizezi paragrafele, iar in cadrul fiecarui paragrapf sa se regaseasca o idee principala sau un subiect principal.

strategie de optimizare seo

Va fi bine sa utilizezi structurarea prin headings care va influenta in mod direct toata pagina, iar aceasta va avea un aspect ordonat, ceea ce va imbunatati modul de citire dar si optimizarea seo.

In continutul articolului trebuie sa se gaseasca cuvintele cheie relevante pentru articol, iar plasarea acestora trebuie facuta in mod inteligent, astfel incat densitatea lor sa fie undeva cuprinsa intre 1-3% in text. Ideal ar fi sa plasezi un cuvant cheie si in titlul articolului, in prima si in ultima fraza.

Va mai trebui sa te asiguri de faptul ca articolul scris de tine este 100% original, pentru ca in caz contrar cei de la Google te vor depista iar in cele din urma vei fi penalizat pentru plagiat, si cu siguranta nu iti vei dori acest lucru.

Pentru a optimiza articolul din punct de vedere seo, va fi ideal sa utilizezi Seo plugin, care iti va fi de mare ajutor.

Asadar, dupa cum se poate observa, acestia ar fi cativa pasi esentiali pe care ar cam trebui sa ii urmezi in momentul in care iti doresti sa scrii articole seo de calitate superioara.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.