Cum se aleg cristalele semipretioase?

Cum se aleg cristalele semipretioase?
Share on Facebook36Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest3Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this

In momentul in care ajung in fata unor vitrine cu bijuterii care au cristale semipretioase toti oamenii sunt in impasul alegerii si prin urmare noi va ajutam sa va alegeti pietrele semipretioase. Nu e nimic anormal sa va blocati fata in fata cu un asemenea raft cu bijuterii tinand cont de aspectul perfect pe care ele il au  si care este scos  cu mare atentie in evidenta de catre bijutieri.

O piatra pretioasa e in general mai mult decat o bijuterie normala. Aceasta piatra spune o poveste si este inconurata de legende sau de concepte care scot in evidenta si personalitatea celor care poarta pietrele. Ele sunt amintiri ale naturii sau ale temperamentului pe care fiecare persoana care poarta  piatra il are.

De aceea alegerea unei pietre pretioase se face tinand cont de mult mai multe apecte pe care le prezentam si noi in cele ce urmeaza. Ceea ce face ca pietrele pretioase sa fie speciale este si modul in care piatra poate reflecta lumina. Se intampla tot acelasi lucru si in momentul in care ne alegem de exemplu diamante.

strategie de optimizare seo

Daca veti incepe sa cautati un diamant urmeaza sa vedeti si scheme cu modul in care lumina se va reflecta corect. Lumina va trebui sa poata sa se reflecte inapoi pe suprafetele pietrelor pretioase si asa se va obtine si un nivel de stralucrie maxima pe care pietrele o pot emena.

Proportiile in care pietrele sunt decupate si care le fac sa fie mult mai placute pentru ochii umani sunt elemente importante in care o piatra va fi perceputa si apreciata. Se stie ca pietrele care nu au capacitatea e a reflecta lumina inapoi spre suprafete astfel incat sa va fie mai usor sa puteti face diferenta intre forme pentru a putea alege piatra cu forma cea mai buna, prin comparatie cu o alta piatra care nu este la fel de buna, sunt mai putin apreciate de cumparatori.

Prin urmare veti putea vedea ca unghiurile sunt cele care de fapt ne ajuta in modul prin care lumina poate sa fie ghidata si modul in care se va produce stralucirea. Nu e la fel de simplu. Orice piatra are si un set propriu si diferit de unghiuri bune si de unghiuri critice care determina unghiul perfect pentru a putea returna o cantitate cat mai buna de lumina.

Singurul lucru de care ar trebui sa tineti cont e si faptul ca unghiurile critice au tot potentialul de a afecta formele pe care pietrele le au astfel incat indifierent de cat de priceput ar putea sa fie un bijutier nu tot timpul el poate sa faca bijuteriile pe comanda asa cum le doriti in momentul in care utilizeaza anumite pietre.

beautyvogue.ro

Piata de bijuterii are si rolul de a limita designul pe care o piatra il poate avea. Cu toate astea in caz ca preferati sa faceti bijuterii in special pe comanda situatia poate sa fie putin diferita. Bijutierii au acces in prezent la nenumarate idei si designri sau programe care sa ii ajute in procesul de productie a bijuteriei.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.