Cum ai grija de un iPhone?

Cum ai grija de un iPhone?
Share on Facebook32Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest3Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this
strategie de optimizare seo

Persoanele care isi doresc achizitionarea unui telefon mobil inteligent, in mod evident se gandesc la faptul ca si-ar dori sa aiba un smartphone de la un producator de top de pe piata, pentru ca acestia scot la vanzare dispozitive performante.

Cei de la Sony, HTC sau LG vin cu tot felul de modele pentru a atrage clientii, iar o parte dintre acestia aleg sa isi cumpere un model de la acesti producatori, si cu siguranta sunt multumiti de alegerea facuta.

Ei bine, daca o parte dintre utilizatori aleg un model de la producatorii mai sus mentionati, trebuie precizat faptul ca majoritatea celor care isi doresc un smartphone performant aleg intre un model de la Apple sau un model de la Samsung.

beautyvogue.ro

Stim cu totii ca de mai multi ani, aceste doua branduri detin suprematia pe piata de telefoane mobile, asa ca nu mai este de mirare faptul ca majoritatea celor care isi cumpara un smartphone isi aleg un astfel de model.

Ei bine, in cazul in care alegi sa iti cumperi un model de telefon de la Apple, in mod evident trebuie sa ai mare grija de dispozitiv, pentru ca stim cu totii cat sunt ele de costisitoare, si de asemenea, nici preturile pentru piese iPhone 6 nu sunt mici, in cazul in care detii un astfel de dispozitiv.

Atunci cand iti cumperi un astfel de telefon, trebuie sa il echipezi cu accesoriile de protectie special destinate modelului de telefon pe care l-ai achizitionat.

Aceste accesorii poti sa le gasesti la orice service gsm din orasul tau, le poti gasi si la magazinele operatorilor de telefonie mobila din orasul tau, sau poti sa le comanzi de pe internet, insa geamul de protectie este recomandat sa iti fie pus la un service, pentru ca angajatii de acolo zilnic fac treaba aceasta si se descurca fara probleme, in timp ce tu poti intampina dificultati in a face acest lucru.

Cu siguranta telefonul tau va fi protejat in cazul in care va fi echipat cu aceste doua accesorii, iar in caz de impact, are sanse mari sa nu se aleaga cu display-ul spart, asa ca tu vei putea scapa de o cheltuiala in plus, care ar fi fost pretul display-ului.

Este foarte important ca atunci cand mergi acasa cu telefonul, sau oriunde altundeva, acesta sa fie ferit de zonele in care este mult praf, deoarece acesta din urma poate sa afecteze diferite componente ale dispozitivului, precum mircorofonul, difuzorul, casca.

Trebuie sa stii ca telefonul nu are voie sa intre in contact cu apa sau cu alte lichide pentru ca acestea iti vor distruge circuitele interioare ale smartphone-ului.

Daca totusi ai reusit “ performanta” de a scapa telefonul in apa, trebuie sa ii iei de urgenta bateria si sa scoti cartela, si sa le pui la uscat. Telefonul nu trebuie sa il deschizi in urmatoarele 24 de ore, si nici nu trebuie sa il fortezi pentru a se usca mai repede.

Cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci in acest caz ar fi aceea de a incerca sa il deschizi, sau de a incerca sa il pui la incarcat, pentru ca astfel toate circuitele interne se vor arde.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.