Cum actioneaza aparatul de presoterapie cu infrarosu?

Cum actioneaza aparatul de presoterapie cu infrarosu?
Share on Facebook36Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest1Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this

In cabinetele medicale si in saloanele de remodelare corporala se foloseste un aparat pentru presoterapie cu infrarosu. Presoterapia este tratamentul folosit pentru detoxifiere, care face un drenaj limfatic, pentru a elimina toxinele naturale din corp.

Astfel, in timpul detoxifierii, tesutul se revitalizeaza si oxigeneaza, ajutand la subtierea si redefinirea abdomenului, picioarelor si bratelor. Prin terapia cu infrarosu se accelereaza circulatia sangelui si se mareste cantitatea de oxigen si numarul de celule albe, fara a creste tensiunea.

Producerea de colagen in organism este stimulata, iar prin transpiratie se elimina toxinele, astfel imunitatea creste, iar sanatatea cardiovasculara este asigurata, si se poate vindeca tesutul derm.

strategie de optimizare seo

Prin aparat se efectueaza un masaj la abdomen, brate sau picioare, este un masaj placut si relaxant, cu rezultate in special pentru persoanele sedentare, care stau prea mult la birou, sau pentru cei care retin apa in organism.

De asemenea, presoterapia este foarte utila impotriva celulitei, intensificand circulatia sanguina deficitara, care este cauza absorbtiei mici a oxigenului si a adapostirii toxinelor in straturile adipoase, formand conglomeratele care dau aspectul de coaja de portocola pielii. Tratamentul consta in umflarea cu aer a cinci camere ale pantalonilor cu presiune si intensitate conform gradului de rezistenta al fiecarei persoane.

Tratamentul complet inseamna 10 sdinte, de cate 2 sau 3 ori pe saptamana, cu durata unei sedinte de 30 de minute. Trebuie sa stiti ca este o procedura care nu poate produce o slabire rapida, si nu trebuie sa uitati de dieta si exercitiile fizice.

Aparatul de drenaj limfatic prin presoterapie cu infrarosu nu este recomandat persoanelor claustrofobe din cauza unui efect puternic de presare, dar acesta este reglabil. Femeile insarcinate pot face presoterapie doar in zona picioarelor si bratelor. Un astfel de aparat este deosebit de util in saloanele de infrumusetare, in SPA-uri si in cabinetele medicale.

beautyvogue.ro

Sistemul multicameral de compresie de care dispune si programele de lucru controlate computerizat asigura eficienta tratamentului si relaxarea. Este un dispozitiv usor de instalat si utilizat de catre specialistii din saloane, iar pentru client tratamentul este placut si eficient, nu implica efort fizic.

Exista diverse modele de aparate de presoterapie cu infrarosu, dar toate ofera aceleasi functii foarte importante pentru organism, dintre care reamintim: detoxifierea, tratarea celulitei, remodelarea corporala, dizolvarea grasimii, imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, tratarea picioarelor umflate, sau grele, eliminarea retinerii de apa in organism, relaxarea, eliminarea stresului, eliminarea oboselii, tratarea insomniei, a asteniei, imbunatatirea texturii pielii, in final intr-un cuvant corpul clientului devina sanatos.

O utilizare frecventa a acestui tip de tratament va da cele mai bune rezultate in timp, foarte multe dintre problemele de sanatate se vor remedia, unele vor fi chiar eliminate, si acest lucru este posibil fara efort fizic, ci doar prin functiile unui dispozitiv inovator care are efecte miraculoase asupra corpului nostru supus de foarte multe ori la factori externi sau interni care il pot afecta in mod negativ, producand reactii neasteptat de dure, dar care prin drenajul limfatic si masajul efectuat prin presoterapia cu infrarosu se pot diminua, chiar elimina.

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.