Ce trebuie sa stii cand iti cumperi un laptop?

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi un laptop?
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0Digg this
strategie de optimizare seo

Sa cumperi un laptop, cu siguranta este o sarcina mult mai dificila decat iti poti imagina, pentru ca trebuie sa tii cont de mai multe detalii importante, care iti vor fi de mare ajutor pentru a alege echipamentul perfect pentru tine.

Trebuie sa stii mai intai de toate pentru ce ai nevoie de un laptop, si in ce scopuri il vei folosi, pentru ca va trebui sa iti indrepti atentia spre un laptop care sa se incadreze foarte bine in aceste cerinte.

Fara doar si poate, trebuie sa stii in mare parte, inainte sa cumperi echipamentul, cam ce produse vei avea de gand sa instalezi, si ce programe vor rula, pentru ca trebuie sa alegi un laptop care suporte programele dorite de tine, si care sa functioneze la capacitate maxima cand aceste programe vor fi instalate.

Un alt detaliu important pe care cu siguranta trebuie sa il cunosti inainte de a pleca la cumparaturi, este legat de partea financiara, pentru ca trebuie sa stii din start cati bani iti permite buzunarul sa cheltuiesti pentru a cumpara un laptop.

Bateria echipamentului are si ea un rol foarte important, pentru ca in functie de nevoile tale ca si utilizator, vei putea sa optezi pentru un laptop care este prevazut cu o baterie de 3, 6, 9 sau 12 celule.

Capacitatea acestor celule se masoara in W-h (watt-ore), iar in cazul in care nu vei calatori mult, vei putea alege o baterie mica, de 3 sau 6 celule. O baterie medie de 9 celule iti va fi utila cand pleci la drum cu laptopul, insa in cazul in care esti mai mult timp plecat, atunci este evident faptul ca vei avea nevoie de o baterie de 12 celule.

Dimensiunea ecranului este fara doar si poate un alt aspect de care vei tine cont, pentru ca in cazul in care vei calatori foarte mult si va fi nevoie sa duci echipamentul cu tine, va trebui sa optezi pentru un notebook, care este mai usor de transportat.

In cazul in care ai nevoie de un laptop pe care sa il folosesti pentru a viziona filme sau pentru a lucra de acasa, atunci ar cam trebui sa iti indrepti atentia spre laptopuri care au un ecran cat mai mare.

Ei bine, aceste detalii au o importanta foarte mare in momentul in care vrei sa iti cumperi un laptop, si cu siguranta vei tine cont de ele.

Vei putea opta pentru un laptop refurbished in cazul in care iti vei dori un laptop performant, dar nu prea ai un buget foarte mare care sa iti permita achizitionarea unui laptop nou.

In cazul in care nu vei solicita foarte mult laptopul, atunci cu siguranta se merita sa iti indrepti atentia spre un model de laptop second hand, care in aceste conditii ti se va potrivi de minune.

Daca insa, ai nevoie de un laptop performant, si nu iti surade ideea de a avea un model refurbished, atunci cu siguranta numai spre un laptop nou te mai poti incadra.

beautyvogue.ro

Indiferent spre ce categorie de laptopuri te orientezi, cu siguranta vei putea sa gasesti o multime de echipamente performante, la preturi atractive.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.