Ce modele de perdele se poarta, si ce sistem de prindere sa alegi?

Ce modele de perdele se poarta, si ce sistem de prindere sa alegi?
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this
beautyvogue.ro

Cu siguranta va veni si momentul in care te vei gandi ca trebuie sa iti renovezi interiorul locuintei, iar in cazul in care vei opta pentru o renovare totala, atunci cu siguranta interiorul locuintei va fi unul nou.

Cand optezi pentru o renovare totala, mai intai de toate ar trebui sa iti inlocuiesti parchetul vechi cu unul nou, iar mai apoi sa te ocupi de pereti. In cazul in care acestia sunt drepti, si nu necesita reparatii, vei alege o culoare noua, care sa ofere incaperii un aspect total diferit fata de cel care era inainte de a incepe renovarea.

Dupa ce te vei ocupa si de pereti, si ii vei zugravi in culoarea preferata, cu siguranta urmatorul pas pe care il ai de facut, il reprezinta inlocuirea obiectelor de mobilier, insa poti alege si sa pastrezi mobila pe care o ai, insa sa faci modificari, si sa o asezi in alt loc din camera, pe un alt perete, pentru a-i oferi locuintei un aer nou.

Odata ce ai terminat si acest aspect, urmatorul pas il reprezinta alegerea covorului ideal, iar acesta trebuie sa se asorteze in primul rand cu culoarea peretilor, iar in al doilea rand, ar fi ideal daca s-ar asorta si cu culoarea obiectului de mobilier, sau cu culoarea parchetului.

Ei bine, dupa ce vei termina toate aceste operatiuni, urmatorul pas il reprezinta alegerea perdelelor pentru ferestre, care se poate dovedi a fi cea mai grea munca de pana acum, pentru ca vei gasi o multime de perdele, insa tu va trebui sa le alegi pe cele care se potrivesc perfect cu interiorul locuintei.

Perdelele sunt acele accesorii care invelesc ferestrele, si care totodata sunt capabile sa ofere intimitate interiorului incaperii, dar ofera si un alt aer camerei, pentru ca in momentul in care perdelele lipsesc, parca locuinta este goala.

Referitor la perdelele care sunt la moda in acest an, mai multi designeri au recomandat modelele de perdele in culori vii, sau in diferite contraste precum rosu inchis sau verde, in tot felul de combinatii cu alb.

Imprimeurile shabby chic, imprimeurile rustice sau cele florale, si chiar si figurinele geometrice in tot felul de culori, au si ele capacitatea de a oferi un plus de personalitate, asa ca se merita sa iti indrepti atentia spre ele.

In cazul in care acest tip de perdele nu te atrag prea mult, cu siguranta ai si posibilitatea de a alege tot felul de modele care sa se incadreze fie in stilul clasic, fie in stilul modern, insa aici trebuie sa tii cont si de modul in care iti este amenajata locuinta.

Referitor la sistemele de prindere si montare pentru draperii si ferestre, acestea tin si ele de moda, dar si de cat de usor se pot monta, si cat de rezistente sunt in timp. Sinele din plastic prevazute cu un canal sau cu doua canale, se pot monta direct in tavan, si sunt discrete, ieftine si usor de montat.

Galeriile metalice sau din lemn sunt si ele la moda, si au farmecul lor, fie datorita simplitatii fie datorita elegantei lor, datorita modelelor mai sofisticate, sau a culorilor mai indraznete.

strategie de optimizare seo

Asadar, chiar nu este greu sa iti alegi perdelele, si nici sistemele de prindere si de montare a acestora, trebuie doar sa ai bun gust, si inspiratie cand le cumperi.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.