Cauze ale distrugerii pieselor de telefon

Cauze ale distrugerii pieselor de telefon
Share on Facebook16Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this
strategie de optimizare seo

Majoritatea cumparatorilor nu cunosc anumite aspecte care pot duce la distrugerea de piese telefon. Astfel, acestia nu stiu cum sa se comporte cu dispozitivele achizitionate, expunandu-le la anumiti factori nefavorabili.
Din acest motiv schimbarea pieselor se va face foarte des, ducand la distrugerea completa a telefonului, in cele mai nefavorabile cazuri.

Desi piesele de telefon sunt la un pret rezonabil, este indicata pastrarea acestora in conditii optime pentru a nu fi distrus dispozitivul in mod complet.

Cauzele distrugerii pieselor telefonului sunt atat fizice cat si software, iar majoritatea daunelor sunt provocare de catre utilizator deoarece acesta nu stie cum sa intretina un smartphone. Unele dintre socuri pot fi mecanice.
Acest tip de soc este cel mai frecvent si poate fi reprezentat de interactiunea telefonului cu anumite obiecte. Majoritatea utilizatorilor de smartphone isi scapa telefonul pe jos din neglijenta fara sa cunoasca efectele ulterioare pe care le poate avea impactul. Primul efect vizibil este spargerea dispaly-ului, iar in acest caz este indicata trimiterea telefonului intr-un service.

Al doilea factor ce contribuie la distrugerea pieselor dintr-un telefon este patrunderea de lichide. Miturile spun ca apa este factorul care distruge telefoanele, dar apa nu este chiar un dusman al smartphone-urilor asa cum se crede. Insa lichidul, intrand in combinatie cu curentul electric si cu campurile magnetice, devine principalul vinovat al daunelor majore ale unui telefon.

Utilizatorii nu stiu cum sa reactioneze atunci cand se intampla asemenea incidente si incearca sa reporneasca telefonul sau sa il cupleze la un acumulator de baterii, factor fatal pentru dispozitiv. Sfatul specialistlor este acela de a inlatura bateria din telefon si, de asemenea, smartphone-ul sa nu fie cuplat la un acumulator de baterii.
Se recomanda desfacerea telefonului si inlaturarea a cat mai multe piese din acesta, care, apoi sa fie puse la o sursa de caldura. Daca nu se reporneste telefonul, sunt sanse mari ca acesta sa functioneze in continuare deoarece doar apa in combinatie cu electricitatea poate crea pagube foarte mari.

beautyvogue.ro

De asemenea, telefonul trebuie dus la un service deoarece umezeala de pe placa de baza inca ramane. Apa de mare poate fi foarte distructiva deoarece aceasta oxideaza foarte repede piesele de baza ale telefonului.

In cazul in care telefonul a intrat in contact cu acest tip de apa, trebuie dus intr-un timp foarte scurt la un service pentru a fi curatat si uscat. De asemenea, este recomandat ca telefonul sa fie ferit de aracet, tipuri de vopsea, detergenti sau alimente pentru o buna pastrare a pieselor componente.

Un alt factor care duce la distrugerea pieselor telefonului este reprezentat de achizitonarea si utilizarea accesorilor care nu sunt corespunzatoare. Majoritatea detinatorilor de telefoane isi cumpara accesorii din magazine care nu sunt destinate vanzarii de acumulatoare sau baterii, astfel telefonul va avea de suferit deoarece piesele achizitonate nu sunt originale si nu provin de la acelasi producator.

Astfel, accesoriile achizitonate se vor strica mult mai repede decat cele originale si vor aduce cu sine si alte daune precum suprincalzirea, arderea circuitelor si asa mai departe. Se recomanda cumpararea accesoriilor si pieselor de telefoane din magazine destinate acestor tipuri de vanzari.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.