Carved Satellite Series – una dintre cele mai bune huse pentru Galaxy S6

Carved Satellite Series – una dintre cele mai bune huse pentru Galaxy S6
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this
strategie de optimizare seo

Cei de la Samsung au facut o treaba excelenta cu device-ul Galaxy S6, prin faptul ca au “intarit” mult mai bine carcasa, astfel incat aceasta este mult mai rezistenta decat era pe modelele precedente, sasiul fiind acum construit in intregime din metal, iar sticla ce protejeaza ecranul fiind nici mai mult nici mai putin decat Gorilla Glass 4. Pentru huse Samsung de cea mai buna calitate, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Dar, acel ecran splendid Quad Hd si hardware-ul de la interior, au nevoie de protectie suplimentara, mai ales daca obisnuiti sa va luati telefonul in drumetii. Aici intervine urmatoarea husa pe care o sa v-o prezentam in acest articol.

Cei de la Carved produc de ceva timp huse si carcase handmade din lemn, pentru device-urile Samsung. Produs in intregime din lemn, fiecare design este unic si adauga o nota de personalitate fiecarui device, pur si simplu telefonul tau va iesi cu siguranta in evidenta, daca ii vei monta o asemenea carcasa.

beautyvogue.ro

Carved declara ca “fiecare carcasa este de fapt un device premium, inspirata din frumusetea pamantului, din natura”, iar noi bineinteles ca nu putem sa-i contrazicem. Ce ne place foarte mult la aceasta serie de huse Satellite, este ca iti poti personaliza design-ul, folosind 50 de combinatii posibile.

Carved Satellite Series

Aceste huse vin la un pret de 59 de dolari, iar shipping-ul international costa undeva la 3.99 de dolari. Carved ofera de asemenea si o selectie de huse deja construite pentru Samsung Galaxy S6, la un pret ceva mai ieftin, de 29 de dolari.

Husa Traveler case, ofera un spate in intregime din lemn, cu un interior din policarbonat dur, pentru o protectie sporita. Este destul de flexibila, in asa fel incat scoaterea si montarea ei sunt destul de simple. De asemenea, husa este destul de dura, protejand telefonul de daune serioase in caz de cazatura sau de lovire.

Departe de a avea un design greoi sau foarte incarcat, lucru la care probabil ca te-ai astepta la o carcasa/husa din lemn, Traveler Case este destul de subtire, adaugand foarte putina greutate telefonului tau. Un Galaxy S6 introdus in aceasta carcasa, se va putea incarca foarte bine prin wireless de exemplu, stiut fiind faptul ca o carcasa foarte groasa impiedica acest lucru sau in orice caz, incarcarea se face mult mai greu.

Fiecare husa de la Carved vine foarte bine ambalata cu o nota la interior pe care scrie “thank you”, stickere Carved personalizate si un collector’s card cu informatii despre membrul echipei de la Carved, care s-a ocupat personal de crearea husei tale. Mai personalizat de atat, crede-ne ca nu puteti gasi.

Aceasta abordare a celor de la Carved este unica si adauga o nota personala, device-urilor create, apropiindu-si foarte mult clientii. Aceasta politica de marketing ni se pare extraordinara si dupa parerea noastra mai multi producatori ar trebui sa abordeze astfel lucrurile. Toate acestea insa, vin la un pret ceva mai mare decat cel al huselor sau carcaselor no-name, dar va asiguram ca merita.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.