Asus anunta Zenfone AR si Zenfone 3 Zoom

Asus anunta Zenfone AR si Zenfone 3 Zoom
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on StumbleUpon0Digg this
strategie de optimizare seo

ASUS a anuntat recent doua noi smartphone-uri: ZenFone AR si ZenFone 3 Zoom. Fiecare telefon are o serie de camere care ofera caracteristici avansate de imagine cum ar fi adancimea de camp simulata si realitatea augmentata (AR). ZenFone AR este primul smartphone care accepta tehnologia Google Tango AR si Daydream VR.

Tango, care a fost in curs de dezvoltare de ceva timp si a debutat recent in Phab 2 Pro, ofera modelului ZenFone AR capabilitati de urmarire a miscarii, perceptiei adancimii si de cartografiere a mediului, permitandu-va sa faceti lucruri precum masurarea obiectelor fizice, sa vizualizati harti si alte date relevante suprapuse asupra mediului afisat pe ecranul telefonului QHD SAMOLED de 5,7 inchi.

Pentru geam sticla protectie telefon de cea mai buna calitate, viziteaza Magazingsm.ro.

beautyvogue.ro

Experientele AR si imaginile telefonului sunt activate de sistemul TriCam al ASUS, care combina o camera de urmarire a miscarii, o camera de profunzime care este asociata cu un iluminator infrarosu si o camera primara Sony IMX318 Exmor RS de pana la 23 MP, asociata cu un obiectiv f / 2.0.

De asemenea, are OIS cu 4 axe pentru a facilita stabilizarea camerei in timpul expunerilor lungi, un senzor de spectru de culoare pentru a imbunatati precizia balansului de alb si un sistem hibrid de autofocalizare care combina detectia fazelor cu doi pixeli (2PDAF), laser si contrast AF, asigurand performante bune intr-o gama larga de conditii de iluminare. ASUS sustine ca aparatul foto poate focaliza in doar 0,03 secunde in conditii ideale. Camera frontala utilizeaza un senzor de 8MP si include propriul sau LED flash selfie.

In interiorul ZenFone AR se afla un Snapdragon 821 SoC care include doua nuclee Kryo personalizate ale Qualcomm, care ruleaza pana la 2.35GHz si alte doua nuclee Kryo care pot ajunge la 2.19GHz. Datorita cerintelor ridicate aplicate tuturor procesoarelor din interiorul SoC (CPU, GPU, DSP, ISP) atunci cand ruleaza aplicatii AR si VR, ZenFone AR este dotat cu heatpipe-uri, pentru a mentine lucrurile reci. Va fi interesant sa vedem cum functioneaza aceasta solutie de racire si daca se dovedeste a fi suficienta pentru a mentine SoC rece in timpul utilizarii la capacitate maxima.

SoC-ul este acompaniat fie de memorie 6Gb de Ram, fie de 8 GB. Exista, de asemenea, mai multe niveluri interne de stocare incepand de la 32 GB si variind pana la 256 GB, cu optiunea de a extinde capacitatea de stocare mai departe, cu o cartela microSD. Acesta vine doar cu o baterie de 3300mAh, care, totusi, pare putin cam mica pentru un telefon de 5,7 inci, destinat sa execute aplicatii VR / AR mari, consumatoare de resurse.

Rama de aluminiu are marginile zimtate in jurul partii din fata si din spate. Un buton de pornire si butonul de volum sunt pe marginea dreapta, in timp ce portul USB de tip C, mufa pentru casti de 3,5 mm si difuzorul sunt amplasate pe marginea inferioara. Spatele este acoperit cu piele de culoarea carbunelui. Partea frontala este acoperita cu sticla Gorilla Glass 4.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.