Adevaruri si mituri despre computerele refurbished

Adevaruri si mituri despre computerele refurbished
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn1Share on StumbleUpon0Digg this

•    Au o configuratie mai slaba decat ceea ce as avea eu nevoie pentru compania mea
•    Sunt de o calitate indoielnica
•    Au probleme inerente de performanta

Daca iti doresti calculatoare refurbished cu licenta si garantie, intra pe DiablosComputer.ro!

Acestea sunt raspunsurile comune ale companiilor atunci cand refurbisherii incearca sa le abordeze, pentru a incerca sa le vanda computere refurbished.

beautyvogue.ro

Multi indivizi sau companii au anumite temeri in legatura cu pc-urile refurbished, cauza acestor temeri fiind de cele mai multe ori ingnoranta, proasta informare si ideile preconcepute despre acest gen de produse.

Stigmatul care planeaza asupra sistemelor refurbished nu este intalnit doar in mediul corporate (in interiorul corporatiilor), ci este extins si in mediul consumatorilor obisnuiti. Aceste idei preconcepute au prins radacini pe o perioada de mai multi ani, netinandu-se cont de alte explicatii rationale, ce ar fi putut aparea la un moment dat.

Acest articol incearca sa faca lumina asupra pc-urilor refurbished, in asa fel incat voi sa le cumparati fara nici un fel de idee preconceputa. Iata cateva mituri populare despre aceste device-uri, dar si adevarul care sta in spatele acestor mituri:

strategie de optimizare seo

1.    Mit: Computerele refurbished au in general o putere de procesare mai scazuta (o configuratie mai slaba), atunci cand le comparam cu alte device-uri, in principal cele noi.

Adevar: Este adevarat ca majoritatea pc-urilor noi vin de obicei cu ultimele configuratii, cu placi de baza si procesoare noi (tactate in general la o frecventa mai mare), cu mai multe core-uri per procesor, cu placa video dedicata, cantitate de memorie Ram mai mare, etc.

Totusi, potentialul cumparator trebuie sa inteleaga diferenta dintre a avea ultima configuratie posibila si folosirea efectiva a tuturor feature-urilor acelei configuratii. Cat de multe persoane isi folosesc computerul la capacitate maxima?

Va spunem noi, un numar neglijabil. In afara de cazul in care va folositi computerul strict pentru gaming (pentru a va juca jocuri), pc-ul vostru nu va fi folosit aproape niciodata la capacitate maxima.

De asemenea, un sistem cu o configuratie de top, nu este aproape niciodata justificat daca il folositi pentru task-uri simple si care nu cer resurse foarte mari, asa cum ar fi editarea in Word sau browsing-ul pe internet. De aceea, in aceste cazuri, nu veti avea niciodata nevoie cu adevarat, de o configuratie de top.

2.    Mit: Computerele refurbished au probleme inerente de performanta, cauzate de componentele hardware de slaba calitate, de la interiorul acestora.

Adevar: Bineinteles ca nu este adevarat. In majoritatea cazurilor producatorii si refurbisherii se asigura ca toate problemele sunt reparate (daca au existat), iar sistemele respective sunt testate cu programe speciale, pentru a nu avea erori.

De asemenea, componentele de la interiorul unui astfel de pc, nu difera cu nimic prin calitatea de constructie, cu cele de la interiorul unui pc nou (firmele producatoare ale placilor de baza sunt aceleasi, procesoarele la fel, memoriile, etc.).

Singurul lucru ce poate sa difere, este aspectul exterior, ce poate releva faptul ca sistemul a fost folosit, daca prezinta mici zgarieturi, zone fara vopsea, etc.

Share Button

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.